Informatie

Een warm moment is een persoonlijk gebaar met kleine persoonlijke accenten die zijn afgestemd op de ontvanger. Mijn ervaring is dat een warm moment een positief effect heeft op de gever én op de ontvanger en zijn omgeving. Het lijkt op het afsteken van vuurwerk. Een vuurpijl is klein, maar als het vuurwerk ontvlamt, verlicht het de hele omgeving en iedereen is geraakt. Zo werkt het ook met een warm moment. Het gaat om persoonlijke aandacht, datgene kiezen wat past bij de ander en wat de ander raakt.

Een wereld van verschil

Ik ervaar dat er weinig nodig is om iemands leven warmer en een beetje gelukkiger te maken. Een klein gebaar waaruit jouw betrokkenheid blijkt. Dat gevoel kan een wereld van verschil maken. Dat gun ik iedereen.

Ik denk graag mee

Ik bedenk en organiseer warme momenten als een afscheid, steuntje in de rug, of als je iemand in het zonnetje wilt zetten. Heb je een vriendin die ziek is? Of iemand in je omgeving die een dierbare heeft verloren? Wil je je moeder een speciale verjaardag bezorgen? Of zoek je iemand die kan meedenken bij het invullen van een afscheid? Ik help je graag.

Vrijblijvend kennismaken

Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis. Als ik bij jou pas en jij bij mij, en we gaan met elkaar in zee, dan maken we afspraken over de kosten en vergoeding van het warme moment. Een warm moment is in iedere prijsklasse te realiseren. Geïnteresseerd? Warm geworden? Neem dan contact met mij op.

Als ieder mens één ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig. -Wim Kan