Afscheid

Een afscheid, of het nu van het werk of van het leven is, het raakt je, brengt je emotioneel uit balans, soms kort, soms langere tijd. Hoe neem je afscheid? Wat zeg je? Wat doe je?

Pensioen

Bij een afscheid op het werk, worden de zakelijke dingen meestal geregeld door het bedrijf. Op de invulling van het afscheid heb jij, als persoon die weggaat, vaak inspraak. Wil je iets anders dan het standaard afscheid, zoals dat op jouw werk wordt geregeld? Dan denk ik graag met je mee; wat is voor jou belangrijk? Wat wil je wel en niet? Wat raakt je? Wat heeft voor jou (gevoels)waarde? Wie wil je erbij in het bijzonder betrekken?

Overlijden

Bij een overlijden, worden de zakelijke dingen meestal geregeld door de begrafenisondernemer. De invulling van het afscheid is een taak van de nabestaanden, de familie. Daarin kan ik met je, jullie meedenken en organiseren, enerzijds als neutrale buitenstaander, anderzijds door me in te leven in het diegene waar het afscheid om draait en jullie als familie.

Denk je, dat wil ik (misschien), neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Wil je het afscheid vastleggen? Neem dan contact op met Willeke den Hollander, fotograaf, voor een professionele en ongedwongen aanpak met een resultaat dat je raakt (www.clickusvision.nl).

We herinneren ons geen dagen, we herinneren ons momenten. -Cesar Pavese-